Vajdasági találkozó
2023. május 18-án Zentán és 2023. május 19-én Magyarkanizsán tartottunk találkozót a helyi Egészséges Városok programot segítő szakmai csoport részére.

A találkozók során a résztvevők információt kaptak az Egészséges Városok program kialakulásáról, szakmai hátteréről, a helyi programok megszervezésének és működtetésének lépéseiről, és az Egészséges Városok módszereiről.

                                        

Czeglédi Rudolf, Zenta Község polgármestere és De Blasio Antonio, az egyesület elnöke az egészségfejlesztési tevékenységek stratégiai szemléletének fontosságáról folytattak megbeszélést, melyben az Egészséges Városok és módszerei is segítséget nyújtanak.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa Község polgármestere és az egyesület elnöke az egészségfejlesztési terv és az egészséghatás vizsgálat módszeréről folytattak megbeszélést, amely segítheti a várost az egészségfejlesztési feladatok prioritásainak felállításában és az önkormányzatot az egészséget támogató döntései meghozatalában.A program megvalósulását a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

                                                     Vajdaság Ma – Délvidéki hírportál
https://www.vajma.info/cikk/vajdasag/28563/Magyarkanizsan-is-bekapcsolodnak-az-Egeszseges-varosok-programba.html