Támogatás BGA/3926/2020. támogatási szerződés alapján


 
Az Egészséges Városok Mozgalom Kárpát-medencei Egyesülete a Nemzetpolitikai Államtitkársághoz benyújtott támogatási kérelem alapján, a Bethlen Gábor Alaptól
4,2 millió forint támogatásban részesült, melyet az alábbiak szerint használtunk fel működési költségekre és eszközbeszerzésre:
 
Személyi jellegű kiadások:
A Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően az egyesület 2016-ban 1 főt vett fel az egyesület adminisztratív, szervezési feladatainak ellátására. Az 1 fő munkatárs biztosítja, hogy az egyesület és tagvárosai között folyamatos legyen a kapcsolat, szervezi és megvalósítja az egyesület találkozóit, konferenciát, tréningjeit, valamint ellátja a napi működéssel kapcsolatos feladatokat és adminisztratív teendőket. A támogatásnak köszönhetően az egyesület 2020-ban is folytatta az 1 fő alkalmazását.
 
Dologi kiadások:
A támogatás ezen részét pénzügyi szolgáltatási díjakra, banki költségekre, irodaszerekre fordítottuk, valamint az egyesület székhelyének bérleti díjára és takarítási költségeire.
 
Eszközbeszerzés:
Az egyesület szakmai tevékenységét segíti a korábbi, elavult nyomtató cseréje, olyan készülékre, mely kétoldalas nyomtatásra is képes. Így szervezetünk az egyszerűbb szóróanyagokat saját maga is el tudja készíteni, nyomdai szolgáltatások igénybevétele nélkül.