Békéscsabai Tagszervezet

Békéscsabai Egészségnapok - Felhívás civil szervezetek, intézmények részére!

2010. december 2.

Békéscsabai Egészségnapok

 

Felhívás civil szervezetek, intézmények részére!

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ajánlati felhívást tesz közzé a Békéscsabai Egészségnapok rendezvényein való részvételre.

 

Lehetőséget kívánunk biztosítani minél több, - az egészségkultúra és az egészséges életvitel iránt elkötelezett - kulturális, művészeti és sportcsoportnak, civil szervezetnek, intézménynek az egészségnapokon való aktív részvételre, mindazoknak, akik 2010. november 15. és november 19. között az egészségfejlesztés valamelyik eleméhez kapcsolódó (szenvedélymentesség, egészséges táplálkozás, mindennapos testmozgás környezetvédelem, fenntartható fejlődés és egészségtudatos magatartás iránti elkötelezettség) programjukkal kívánnak bemutatkozni az egészségnapok keretében a város lakossága előtt. A Békéscsabai Egészségnapok kiemelt eseményei 2010. november 15-16-án, naponta 13-18h-ig a Csaba Centerben aulájában kerülnek megrendezésre. A rendelkezésre álló térbeli- és időbeni korlátok miatt csak mérsékelt számban van lehetőség a beérkezett programajánlatok bemutatására, részvételi szándéknyilatkozatok elfogadására. Az ajánlatok sorsáról, az esetleges vitás kérdésekről az egészségfejlesztési munkacsoport szakmai javaslata alapján az Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága október hónapban dönt.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Csoportja 2010. október 12-ig várja az ajánlatokat az alábbi elérhetőségen:

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal

Szociális és Egészségügyi Csoportja

Kissné Horváth Krisztina

5600 Békéscsaba

Szabadság tér 11-17. 

 

Tel: 66/523 838/4034, email: kissne@bekescsaba.hu

 

A postai úton vagy email-ben beküldött írásos anyagnak (max. 1 db A4-es oldal + mellékletek) a következőket kell tartalmaznia:

A projekt címe, rövid tartalma, technikai szükséglete, helyszíne, időpontja, költségigénye, kapcsolódása más programokhoz, az igényelt támogatás mértéke, valamint a meghatalmazott kontakt személy elérhetősége.

 

Bővebb információ a mellékletben.


vissza